Onderhoud op de werf

De Werf

In het voorjaar of tijdens het zomerseizoen kunt u ervoor kiezen om uw schip te laten hellingen op het terrein van de jachthaven om onderhoud te kunnen plegen. Veel watersporters uit de regio hebben de weg naar Hemmeland gevonden en zijn regelmatige bezoekers geworden van onze werf. Onze kraan kan een boot tot 30 ton tillen met een maximumbreedte van 4.08 cm. Ook voor een inspectie in de kraan of het laten zetten en strijken van de mast kunt u bij ons terecht.


Tarieven werkfwerk

Stuur een email voor meer informatie


Faciliteiten op de werf

Het jacht wordt geplaatst op het werfterrein. Dit terrein is voorzien van een vloeistofdichte vloer, waardoor zwaardere werkzaamheden aan u boot toegestaan is. Er zijn voldoende (vrije) stopcontacten (10 amp.) aanwezig voor het gebruik van elektrische apparatuur. Mocht u gebruik willen maken van een zwaarder amperage om te lassen, kunt u dit aangeven bij het personeel van de werf of op het havenkantoor. 

Stuur een email voor meer informatie


Doe-het-zelf ruimte

Op het werfterrein is een “doe-het-zelf” loodsje aanwezig. Hier kunt u gebruik maken van een werkbank. In deze ruimte is ook drinkwater aanwezig.