Jachthaven Hemmeland; vol mogelijkheden

Jachthaven Hemmeland, met open verbinding naar het Markermeer, ligt beschut aan het “Monnickendammer Gat”. De haven biedt u de mogelijkheid om mooie oude zuiderzeestadjes aan te doen, zoals Marken, Edam of Volendam. Voor degene die verder wilt varen kan een mooie tocht ondernemen naar Hoorn of Enkhuizen. Door de vaak zuid-wester wind, ligt de jachthaven vaak aan hoge wal, waardoor de golfslag beperkt blijft ten opzichte van de andere kant van het IJsselmeer.

 


Vele mogelijkheden voor uw schip

De haven biedt ruimte aan ca. 650 motor- en zeiljachten, variërend van 6 meter tot en met 16 meter. Ook in de winter kunt u uw schip hier kwijt; op de wal of in het water.

Meld u nu aan voor een ligplaats


Aangename, moderne faciliteiten

De haven biedt u tal van faciliteiten om uw verblijf te veraangenamen. Zo is er voldoende ruimte om uw auto te parkeren, beschikt de haven over een modern toiletgebouw met gratis douches en kunt u uw kleren wassen in de wasserette.

Lees meer over de jachthavenfaciliteiten


Natuurlijke uitstraling door het recreatiegebied

Jachthaven Hemmeland ligt vast aan het recreatiegebied, waardoor de haven ook een natuurlijke uitstraling heeft. Kortom een heerlijke thuishaven met meer dan ligplaatsen alleen!

Lees meer over het recreatiegebied